Astrologa Livia

astrologalivia@yahoo.com

                                NOROCUL NOSTRU 

INTRATI PE PAGINA

NOUA :WWW.NOROCUL.RO 

Dragii mei trebuie sa stim si sa apreciem faptul  ca sintem norocosi in primul rind ca ne-am nascut aici  pe acest pamint ROMANIA.Poate ca cel mai mare dar primit de paminteni de la Divinitate inafara de viata, este liberul arbitru de care ar trebuii sa fim cit mai constienti de el Norocosi sint cei care aleg calea si au parte de studierea Cunoasterii Spirituale :Astrologie,Numerologie Esoterism,etc,insa se pot numi si mai norocosi cei care folosesc ceea ce au invatat din ceea ce stiu si cunosc,avind marea sansa sa ajute oamenii sa-si inteleaga menirea, avind bucuria sa  traiasca in armonie cu Universul  Binecuvintat.Sintem foarte avantajati atunci cind tinem cont de  Legile Divine,aliniate la  fazele,ritmurile si ciclurile ajutind benefic la ridicarea gradului de Spiritualitate,care  innobileaza Constiinta omeneasca  atunci cind este implinita dupa   voia  si iubirea sacra de  Dumnezeu. 

 

 

 ACESTA POATE FI LUCRUL CEL MAI DE PRET AL SPIRITUALITATII VIETII NOASTRE IN ERA SUFLETULUI IN CARE TOTUL AR TREBUII SA SE FACA DIN SUFLET,PRIN SUFLET,PENTRU SUFLET.

Stiinta activitatii spirituale, ne-a demonstrat ca ar fi indicat ca oamenii de a nu lasa sa treaca nici o zi pe linga ei,fara a se lega de Cer, a sta in contemplare,a medita, a se ruga.Noi oamenii ne putem opri, de mai multe ori pe zi, timp de cateva minute, sa cautam sa aflam in NOI insine, punctul nostru special de ECHILIBRU, Centrul fortei noastre Divine.Treptat, simtim ca, in toate situatiile vietii, avem in interiorul nostru un Element nemuritor, etern, absolut indestructibil.Chiar daca aceasta nu se observa, chiar daca nimeni nu apreciaza eforturile, chiar daca pe plan material nu apar mari beneficii, este bine sa acumulam bogatii spirituale, caci vom deveni, inauntrul nostru, mai liberi, mai puternici contra problemelor si evenimentelor vietii. Aceasta activitate spirituala este unica bogatie, singurul bun care ne apartine cu adevarat. De tot restul matelial stim ca putem fi oricind deposedati; singura, activitate cu tot ce tine de spiritual ne apartine pentru absolut totdeauna,
acestea ducind la generarea purificarii corpurilor noastre: fizic, astral,mental si sufletesc.Fiecare gand,sentiment,dorinta si fiecare act are propietatea de a atrage din spatiu elementele materiale care ii corespund.Gandurile, sentimentele, trairile,dorintele si actiunile luminoase, dezinteresate,sustinute de o vointa ferma, atrag particulele unei materii pure incoruptibile. Daca prin calitatea vietii noastre psihice lucram zilnic pentru a atrage aceasta materie, ea patrunde si se instaleaza in intregul nostru organism, isi gaseste locul si goneste toate particulele invechite de energie joasa. In acest fel, putin cate putin, o data cu purificarea
prin rugaciuni,gindirea pozitiva,iubirea aproapelui,vom reusi sa ne reinnoim corpul fizic, astral,mental si sufletesc.
Contempland Lumea Divina sub toate formele ei de Lumina, de Frumusete, de Muzica,de Armonie, culegem particule noi;
si, din moment ce fiecare din ele are viata, ea aduce cu ea forte si spirite de aceeasi natura. Sarcina noastra este, deci, de a lucra zilnic pentru a inlocui in noi particulele deja care au fost invechite cu noi particule Ceresti, stralucitoare. Cineva se va intreba poate: “Dar de ce sa ne straduim atat pentru niste rezultate care nu vor dura decat o singura existenta? Merita oare osteneala?” Da, pentru ca, in realitate, este singura activitate ale carei rezultate sunt definitive si pentru totdeauna. Cand parasim Pamantul, tot ce tine de material nu este nimic trnsportabil cind mergem sus la Divinitate,oricit de mult am aduna aici pe pamint.Singurele bogatii pe care le putem lua cu noi cu adevarat vor fi bogatiile interioare pe care le-am dobandit gratie eforturilor cunoasterii spirituale,a rugaciunilor,excursiilor spirituale,pelerinaje,pe care le-am facut si depus in banca de date a Universului. Si cand vom reveni pentru urmatoarea Reincarnare dupa cum clar explica Stiinta,TOT AICI PE PLANETA PAMINT SAU PE ALTE PLANETE,le vom readuce cu noi: din momentul conceptiei, din momentul gestatiei, materia corpurilor noastre - FIZIC ASTRAL,MENTAL  – care va fi modelata, formata exact conform aptitudinilor,calitatilor si virtutilor SPIRITUALE pe care le-am dezvoltat in aceasta intrupare.

DRAGII MEI POATE CA ACUMA MACAR IN ACESTE MOMENTE EPOCALE ALE LUMII NOI IN CARE TRAIM ,,CEA A SUFLETULUI''AR FI BINE SA NE TREZIM LA VIATA CU ADEVARAT.SA NU UITAM CA ADEVARATUL NOROC CEL MAI DE PRET ESTE ATUNCI CIND ACUMULAM CUNOASTERE SPIRITUALA CARE NE AJUTA SA NE CONSTRUIM BINELE IN FIECARE ZI.

 

ZEITA FORTUNA  

 Trinitatea norocului spune ca:
exista trei tipuri de noroc care dirijeaza destinul unui om:

               
    1.  norocul ceresc
                   
2.  norocul pamântesc
                   
3
.  norocul omenesc

Norocul ceresc - reprezinta soarta omului si nu sta în puterea noastra sa îl controlam. El este Karma. Are o putere foarte mare si o influenta foarte puternica asupra destinului omului.

Norocul pamantesc - îl reprezina Darma. cind putem controla si îmbunatatii norocul pamântesc.

Norocul omenesc - îl putem influenta prin puterea mintii si a atitudinii personale.

Norocul pamantesc trebuie sa mearga în tandem cu norocul omenesc. Doar atunci viata noastra se va îmbunatatii.

Acestea poate fi  metoda de îmbunatatire si de împlinire a destinului personal. Prin modificarea si adaptarea spatiului energetic conform principiilor vietii avem posibilitatea sa ne schimbam norocul si sa dam un nou curs destinului nostru.

Putem  obtine o viata imbunatatita cu adevarat armoniosa si prospera

IN PRIMUL RIND SA FIM FERICITI SI SA MULTUMIM CREATORULUI CA NE-AM NASCUT.

ASCENDENTUL

Ascendentul reprezinta varful primei case astrologice pe harta cerului. Caracteristicile zodiei in care este plasat ascendentul simbolizeaza adevarata personalitate a individului, dispozitia sa, temperamentul si aspectul sau fizic. Zodia ascendenta este la fel de importanta ca si zodia natala, fiind constelatia care se ridica la orizont in momentul exact al nasterii persoanei. Caracteristicile conferite de Ascendent intra in vigoare in jurul varstei de aproximativ 30 de ani, la maturitate, pana atunci individul fiind condus mai mult de influentele zodiei natale. Se stie ca dupa aceasta varsta caracteristicile zodiei natale, se vor completa cu cele conferite de zodia ascendenta,care arata aspectul exterior, personalitatea, numele, eul propriu, ego, imaginea, comportamentul, aparenta, infatisare, atitudine in fata vietii, potentialul propriu, liber arbitru, energie vitala, deciziile si vointa proprie. El este simbolul impresiei pe care o lasa individul in ochii celor din jur, deci oglinda adevaratei noastre personalitati. Ascendentul este calculat pentru fiecare persoana in parte in functie de Ziua, Luna, Anul nasterii, Ora si minutul nasterii fiind ceea ce il diferentiaza de alti nativi in aceeasi zi, cat si locul nasterii, mai precis coordonatele geografice Tara sau Statul,privind locul in care persoana a vazut lumina zilei.
O metoda empirica de a afla ascendentul sub care v-ati nascut ar fi urmatoarea:
Ascendentul este acelasi cu zodia natala daca persoana sa nascut la rasaritul soarelui.
Ascendentul este in zodia opusa zodiei natale daca persoana sa nascut la apusul soarelui.

Aveti pe www.astre-opal.ro postat in dreapta jos un program special de la EDITURA Fidelia unde se poate calcula ASCENDENTUL Dvs.

PLANETELE SI ZILELE SAPTAMINII

SATURN-SIMBATA

SOARE-DUMINICA

LUNA-LUNI

MARTE-MARTI

MERCUR-MIERCURI

JUPITER-JOI

VENUS-VINERI

Fiecarei zile a saptamanii ii corespunde o planeta care da coloratura energetica usor de sesizat in starile emotionale ale oamenilor.Lunea suntem mai ganditori si mai degraba rememoram ceea ce am facut in trecut decat sa fim atenti la prezent, martea putem face sport,dar si curatenie avind mai multa putere, miercurea ne punem gandurile mai usor in cuvinte, joia suntem mai deschisi la ceilalti, vinerea ne place arta,frumosul si armonia alaturi de persoana iubita, sambata sintem mai organizati , iar Duminica ne bucuram de ziua cind au loc slujbele bisericilor cind spiritele se odihnesc dar este si ziua de odihna.

LUNI(Luna) – o zi in care actiunile incepute au continuitate in timpul saptamanii. Datorita energiilor lunii, ce guverneaza in aceasta zi, se creaza o  legatura intre trecut şi viitor ce permite evocarea amintirilor, aparitiastarilor de melancolie, a emotiilor puternice, dar şi a fantasmelor şi starilor de reverie. Este o zi in care parca si cerul are mai mult chef de ploaie si in care suntem mai dispusi sa dam curs emotiilor, poate prea mult curs. Culoarea asociata este verde.

MARTI(Marte) – o zi buna pentru actiuni in forta, o zi in care se poate munci foarte mult, fara sa obosim, chiar mai mult, acest efortul depus ne incarca cu energie, ne face mai activi si mai eficienti. Sunt favorizate actiunile spontane şi cele care implica mult curaj, atentie doar la tendinta de a fi putin mai agresivi decat de obicei, mai combativi si competitivi, caci razboinicul Marte guverneaza aceasta zi. Culoarea asociata este rosu.

MIERCURI(Mercur) – o zi a studiului, a calatoriilor, a deplasarilor, a discutiilor şi afacerilor, dar mai ales a comunicarii. In aceasta zi, sub
influenta energiilor lui Mercur, vom avea o mai mare dorinta de a stii cat mai multe şi o mai buna focalizare mentala. Trebuie doar sa fim selectivi pentru a nu ne impraştia in multe directii şi sa devenim, astfel, superficiali. Culoarea asociata este violet.

JOI(Jupiter) – este o zi in care avem nevoie sa ne simtim liberi, sa calatorim, sa intelegem, sa invatam si sa ne dezvoltam. Este ziua in care se putem sa studiem cu bune rezultate, putem fi binedispusi si generosi, iar bunatatea va domina in orice actiune. Este o zi de apogeu ce favorizeaza  schimbarea directiilor in viata sau chiar principiile de viata. Voia buna si optimismul iau conducerea sub guvernarea benefica a lui Jupiter. Culoarea asociata este albastru.

VINERI(Venus) –  este ziua iubirii, a frumusetii, a placerilor rafinate si elegante, a romantismului. Sunt binevenite actiunile culturale şi artistice (auditie muzicala, teatru, film, expozitii). Este ziua in care totul pare mai roz, posibilitatile mai mari si iubirea mai inflacarata. Orice om devine mai sensibil la frumos vinerea, cand Venus are grija de noi. Culoarea asociata este galben.

SAMBATA(Saturn) – o zi a calmului şi rabdarii, a consecventei si austeritatii, o zi in care trebuie sa fim sinceri cu noi şi sa reevaluam obiectivele si directiile in viat. Sunt favorizate toate actiunile ce tin de autocentrare, meditatie, retragere, autoevaluare. Este posibil sa avem parte de experiente care sa ne creasca in spiritul matur si intelept al lui Saturn, daca vom lasa deoparte orice nemultumire şi pretentie. Culoarea asociata este indigo.

DUMINICA(Soarele) – o zi in care spiritul ne este hranit cum se cuvine. Este ziua  consacrata regasirii liniştii launtrice, dar mai ales reflectiei profunde asupra menirii noastre spirituale. Predominând energiile solare, este o zi in care avem acces la un potential uriaş pe care ar fi pacat sa-l irosim fara sa ne bucura de el. A iubi şi a darui tot ce este mai frumos şi mai nobil in noi, ar trebui sa fie preocuparea principala a acestei zile.  O zi de petrecut cu copiii sau cu

 

 

CA SA AVEM  MAI MULT NOROC IN VIATA ESTE BINE SA NE DEZVOLTAM  SI SA NE  AMPLIFICAM APTITUDINILE,TALENTELE CALITATILE POZITIVE ALE ZODIILOR SI SA EVITAM CIT MAI MULT DEFECTELE PRIN ELIMINAREA NEGATIILOR SI LIMITARILOR.

Berbec guvernator MARTE,zi norocoasa MARTI.

Forta incredibila care va dicteaza destinul va ofera si potentialul independentei, precum si capacitatea de a va atinge scopul. Dorinta dvs de a experimenta pe propria piele nu va este intodeauna de folos pentru insusirea lectiilor de viata. Aveti nevoie sa fiti permanent provocati ca sa dati tot ce puteti. Succesul in dragoste vine numai daca va deschideti inima cu adevarat.

 

 Calitati:                                       

1. curaj                                                   
2. spirit organizatoric
3. tandrete
4. intuitie
5. hotarare

 Defecte
1. spirt dictatorial
2. egoism
3. permanenta plictiseala
4. neliniste
5. incapatanare


Taur guvernator VENUS,zi norocoasaVINERI.


Dandu-va seama ca nu va puteti bizui decat pe propriile forte, captati puterea unui taur, semnul dvs zodiacal. Aveti nevoie de experimente variate; din cand in cand, examinati-va drumul, altfel va treziti intepenit in rutina. Sunteti in cea mai buna forma daca vi se cere sa creati ceva. Foarte ezitant cand e vorba sa va apropiati de cineva cu sufletul, odata ce v-ati indragostit asteptati sa fie pentru todeauna. Ca o caracteristica a tuturor semnelor fixe, nu abandonati usor in dragoste, chiar atunci cand va dati seama ca totul s-a sfarsit.

 

 Calitati
1. stabilitate
2. putere
3. loialitate
4. rabdare
5. realism
 Defecte
1. incapatanare
2. septicism
3. materialism
4. lene
5. posesivitate


Gemeni guvernator MERCUR,zi norocoasa MIERCURI.


Numai lasand sa se desfasoare ambele parti ale semnului dvs zodiacal, puteti deveni un intreg si sa gasiti armonia. Latura dvs serioasa cauta singuratatea si libertatea, cealalta se lupta pentru a fi cat mai des in compania prietenilor. E usor sa puneti inima inaintea ratiunii, insa mai trebuie sa o controlati. Aveti nevoie de o activitate foarte diversificata. In plus, in ciuda reputatiei de usuratici, dupa casatorie Gemenii devin foarte stabili si credinciosi.

 

 Calitati
1. versatilitate
2. corectitudine
3. onestitate
4. adaptabilitate
5. voiosie
 Defecte
1. superficialitate
2. instabilitate in privinta emotiilor
3. "inima slaba"
4. impulsivitate
5. iresponsabilitate


Rac rguvernator LUNA,zi norocoasa LUNI.
Invatati sa infruntati viata, altfel ramaneti captiv in oceanul dvs. de sentimente. Implinirea vine din grija fata de altii; aveti incredere in propriile puteri si intuitii. Intuitia va spune care este exact momentul potrivit pentru o anume actiune. Trebuie sa invatati insa sa iubiti fara sa puneti conditii. Nu va dati seama cat de mult puteti iubi decat atunci cand totul e sfarsit.

 

 Calitati
1. inteligenta
2. simtul umorului
3. intuitie
4. compasiune
5. tenacitate
 Defecte
1. dorinta de a-i manipula pe altii
2. hipersensibilitate
3. foarte critic
4. lipsa de scrupule
5. frica


Leu guvernator SOARE,zi norocoasa DUMINICA.
Lumea este o jungla pentru dvs, plina de nesiguranta si temeri. Mandria dvs de Leu este accentuata de faptul ca va auto-respectati enorm. Aveti capacitatea de a-i face pe altii fericiti si va considerati realizat numai daca lucrati intr-o profesie care va entuziasmeaza si va solicita creativitatea. S! unteti usor de ranit; faceti cu usurinta sacrificii pentru cei pe care ii iubiti, dar trebuie sa va feriti in a va transforma copii sau partenerul intr-o copie fidela a dvs.

 

 Calitati
1. sinceritate
2. sociabilitate
3. devotament
4. loialitate
5. siguranta de sine
 Defecte
1. aroganta
2. ingamfare
3. inflexibilitate
4. incapatanare
5. vanitate


Fecioara guvernator MERCUR
Feciora simbolizeaza resursele pure; permanenta cautare a perfectiunii nu va poate face decat sa va simtiti la un moment dat dezamagit. Invatati sa va relaxati. Va impacati bine cu sarcinile de serviciu care cer minuntiozitate si exactitate, dar adesea complicati inutil lucrurile.

 

 Calitati
1. altruism
2. modestie
3. perfectiune
4. cinste
5. eficienta
 Defecte
1. nerecunostinta
2. spirit tiranic
3. ipohondrie
4. manie
5. insensibilitate


Balanta guvernaror VENUS,zi norocoasa VINERI.
Semnul reprezinta echilibrul si armonia pe care le cautati mai intai in dvs. insiva, apoi in restul lumii. Va entuziasmati prea usor fata de prieteni si va simtiti adesea exploatat din pricin! a fricii ca nu care cumva sa nu fiti pe placul tuturor. Capacitatea dvs. de a fi obiectiv inseamna ca va descurcati in situatii dificile.

 

 Calitati
1. minte limpede
2. tact si diplomatie
3. intelegent
4. rationamente de exceptie
5. prietenos
 Defecte
1. razbunator
2. prea vorbaret
3. dependenta de altii
4. imaturitate
5. superficialitate


Scorpion guvernator MARTE,zi norocoasa MARTI.
Puterea semnului dvs. sta in capacitatea de a-i influenta pe altii. Puteti construi, dar, in egala masura, puteti si distruge. Ca sa aveti cu adevarat satisfactia muncii, trebuie sa vi se exploateze toate resursele. Pentru dvs. nu exista jumatati de masura si odata ce va atasati nu acceptati cu usurinta sa abandonati.

 

 Calitati
1. constructiv
2. loialitate
3. caritate
4. constiinciozitate
5. hotarare
 Defecte
1. dispretul altora
2. instabilitatea starilor de spirit
3. posesivitate
4. lacomie
5. inconsistenta


Sagetator guvernatorJUPITER,zi norocoasa JOI.
Scopul dvs este cresterea continua a cunostinte! lor. Trebuie insa sa invatati sa faceti diferenta intre nevoi si dorinte. Profitati de ce va ofera viata si nu asteptati niciodata ca timpul sa va rezolve problemele. Dorinta de a acumula noi experiente va face adesea sa nu vedeti cel mai potrivit si simplu mod de a actiona. Jupiter , planeta dvs. calauzitoare, simbolizeaza intelepciunea; tocmai de aceea, cea mai potrivita meserie pentru dvs. este cea de profesor.

 

 Calitati
1. generozitate
2. onestitate
3. clarviziune
4. entuziasm
5. intelepciune
 Defecte
1. superficialitate
2. nerabdare
3.dorinta de a judeca actiunile altora
4. greu de multumit
5. intoleranta


Capricorn guvernatorSATURN,zi norocoasa SIMBATA.
Foarte conservator, va place sa pastrati traditiile. Adesea, de abia in a doua jumatate a vietii vi se intampla sa deveniti mai increzatori in dvs. si atunci vine si succesul. Prudenta excesiva nu este de folos in dragoste. Familia este cel mai important lucru pentru sufleul dvs sensibil, dar poate fi foarte greu sa gasiti un partener gata sa va impartaseasca devotamentul. Inainte de a va apuca de o treaba va place sa o examinati din toate unghiurile. Aveti aptitudini pentru o gramada larga de profesii, de la functionar la muzician.

 

 Calitati
1. abilitate
2. constincioazitate
3. prudenta
4. oportunism!
5. simt al umorului
 Defecte
1. autoritate excesiva
2. grosolanie
3. greoi in actiune
4. raceala
5. inflexibilitate


Varsator guvernator SATURN secundar URANUS zi norocoasa SIMBATA.
Menirea dvs este sa faceti lumea mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dvs astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi o mare eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un politician tipic, sunteti in largul dvs. daca aveti de sustinut o cauza.

 

 Calitati
1. dorinta de progres
2. minte limpede
3. imaginatie
4. talent
5. toleranta
 Defecte
1. suspiciune
2. raceala
3. pretentii exagerate
4. ingaduinta dispretuitoare
5. rigiditate


Pesti guvernator JUPITER secundar NEPTUN
Cadeti adesea victima a dilemei dintre a va ajuta pe dvs insiva sau pe altii. Calea spre implinire este folosirea imaginatiei. Sunteti un actor innascut si preluati cu usurinta starile de spirit ale altora. Sensibilitatea naturala va ajuta sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti.

 

 Calitati
1. altruism
2. inteligenta
3. sensibilitate
4. inspiratie
5. loialitate
 Defecte
1. lipsa de scrupule
2. nerabdare
3. pesimism
4. nu stiti sa
pierdeti
5. sarcasm

 EXPLICATIE DESPRE  DESFASURAREA UNEI ZILE PENTRU A AVEA MAI MULT NOROC IN VIATA DE ZI CU ZI. 
Putem trai in fiecare zi mai bine daca tinem cont de citeva sfaturi pretioase.

Cum ne organizam viata zilnica ,asa o vom trãi. O zi linistitã ajutã la echilibrarea fiziologicã, la restabilirea echilibrului acido-bazic, la armonizarea mentalã si spiritualã.
Este bine sa va treziti înainte de rãsãritul Soarelui. Realizati-vã igiena de dimineatã apoi rezervativa citeva minute pentru interiorizare,rugaciune, meditatie în care fie veti rememora ce ati visat în noaptea pe care tocmai ati încheiat-o, fie veti realiza o interiorizare obisnuitã prin care vã veti vizualiza într-o luminã intensã ca si cum ati pluti într-un soare. Realizati încet exercitii de respiratie, inspirând si expirând profund. Camera sã fie bine aerisitã si parfumatã cu uleiuri volatile diverse,sau esenta decanului zodiei care va apartine. Prânzul trebuie luat în jurul orei 12, iar cina înaintea apusului. Faceti cel putin o plimbare de 15-20 minute. Postiti cel putin o datã pe sãptãmânã pentru a elimina toxinele,daca se poate tineti posturile mari de Pasti si de Craciun.Incercati sa ginditi pozitiv,fiti mai iertatori,calmi,si binevoitori.Nu aminati niciodata problemele importante care trebuiesc explicate si rezolvate la timpul potrivit. Cumparativa un talisman norocos de la SF.Biserica,s-au  talismanul care reprezinta planeta guvernatoare a zodiei dumneavoastra,piatra zilei de nastere etc.Apoi puteti s-al duceti la Biserica sa-l sfintiti in ziua dumneavoastra norocoasa,sau sa meditati ,sa va rugati din suflet si in casa dumneavoastra ,stropind Talismanul cu un pic de apa Sfintita .Cita putere sufleteasca si incredere veti investi in talismanul dumneavoastra,cu aceasi putere va va proteja! 
Masati-vã corpul cu uleiuri,si esente, pentru a reduce agitatia si instabilitatea. Eliminati orice gând de teamã, nervozitate, lãcomie, urã, mânie,ranchiuna. Vorbiti putin si cu rost ,pentru a nu vã risipi energia pentru probleme care nu va apartin. 
Încheiati-vã ziua cu o interiorizare. Alungati mânia, teama, angoasa înainte de a vã pregãti pentru somn.Este bine sa evitati seara  scenele stresante la televizor cu accidente s-au lucruri neplacute,care va produce agitatie inainte de culcare,pentru ca va veti trezi mai obositi a doua zi.Faceti-vã igiena de searã si culcati-vã cel mai târziu la 22:30.Incercati sa va ginditi intotdeauna la lucruri frumoase inainte de a adormi. 
................................................................................................................................................................................

LUNI
Planeta corespunzãtoare: LUNA guvernatorul Racului,si a celor nascuti Luni, s-au in data de:2, 11, 20, 29 dar si pentru noi ceilalti.
Caracteristici generale: emotivitatea, planul afectiv în general.
Organe guvernate: stomacul, marele simpatic, ochiul stâng, esofagul, vezica, sânii, uterul si ovarele (cu Venus), limfa.
Plante guvernate: varza, salata, salcia, nufãrul, margareta, macul negru, macul rosu, trandafirul alb, crinul alb.
Culori favorabile: albul, verdele închis, albastrul,argintiul,si culoarea perlei.
Orientarea gândurilor. Sensibilitatea este principala caracteristicã a zilei de azi. Apropiati-vã mai mult de oamenii cu care vã întâlniti. Ascultati-i cu mai multã atentie si veti observa cã puteti sã le simtiti bucuriile si necazurile.
Meditatia. Este favorabilã meditatia cu cristalul de cuart, piatra Lunii (Adular) sau cu o perlã. Este o zi în care trebuie sã vã deschideti sufletul cãtre iubire, dragoste si frumusete,noi initiative mai ales pe luna in crestere.zi buna pentru studiu. 
Postul,in zile cu Luna plina e foarte benefic pentru sanatate,la fel si in zilele de Luni,este bine dupa apusul soarelui sa se  evite sarea ,condimentele cerealele,fasolea si orice mincare solida. Postul tinut în zilele de luni favorizeazã empatia, intuitia, puterea de convingere. Spre searã se recomandã consumarea doar a unor ceaiuri depurative din ierburi (pãpãdie, trei frati pãtati) sau a sucurilor proaspete de fructe. Un pahar de apã în care a fost stoarsã o lãmâie,este bine sa se bea  înainte de culcare, pentru ca este reconfortant si diminueazã aciditatea generalã a tractului digestiv. Dacã se doreste o masã consistentã atunci se vor consuma brânzeturi si lapte.

MARTI
Planeta corespunzatoare: MARTE guvernatorul Berbecului ,secundar Scorpionul si a celor nascuti Marti s-au in data de:4,13,22,31dar si pentru noi ceilalti.
Caracteristici generale: initiativa, dorinta, curajul.
Organe guvernate: muschii, organele sexuale masculine, capul, nasul.
Plante guvernate: ceapa, usturoiul, ridichea, piperul, mustarul, urzicile, busuiocul, gentiana.
Culori favorabile: rosu si roz.
Orientarea gândurilor. Fãrã Marte nu existã curaj, fortã mentalã, evolutie si cucerire. Este o zi a initiativei,actiunilor si a noilor inceputuri,intotdeauna,dar si, mai ales,de la Luna Noua cind creste Luna 2 saptamini,pina la Luna Plina,atunci consumam mai putina energie pentru rezolvarea unor probleme. Dacã doriti sã faceti un efort fizic alegeti-vã ziua de marti,mai ales de facut curatenie si diferite eforturi mai mari. Mintea va fi agerã, atentã la tot ce se întâmplã în jur. Asigurati protectie si veti observa cã forta dumneavoastrã interioarã va creste proportional cu sprijinul acordat,este bine sa fim mai calmi,sa evitam agitatia,nervii,intoxicarea mentalului cu ginduri negative,cearta,scandalul,razbunarea.
Meditatia,s-au rugaciunea. Cele mai bune momente de meditatie sunt dimineata înaintea Rãsãritului Soarelui sau imediat dupã Rãsãrit pânã la orele 11:00. Puteti invoca Forta Curajului Universal, care guverneazã forta în corpul uman, la fel ca si planeta Marte, capul. În timpul meditatiei se va vizualiza capul, inclusiv interiorul lui, într-o luminã albã foarte intensã si stralucitoare . Acest procedeu Shamanic de Meditatie trezeste clarviziunea,si va linisteste creierul obosit si stresat, dar va fereste si de insomnii. 
Postul. În traditia crestinã ziua de Marti este guvernatã de Sf. Anton,care rugindu-va aprinzind o luminare rosie  îndeplineste dorintele,vã poate rezolva asadar unele din problemele majore ale vietii.Evitati în aceastã zi cerealele,mâncarea sãratã,multe condimente,fripturile prea arse si grasimi. 


MIERCURI
Planeta corespunzãtoare: MERCUR,guvernatorul Gemenilor si al Fecioarei si celor  nascuti Miercuri s-au in data de: numere:5,14,23 dar si pentru noi ceilalti. 
Caracteristici generale: comunicarea si amplificarea functiilor intelectuale.
Organe guvernate: sistemul nervos, aparatul respirator, vasele capilare, bratele.miinile.
Plante guvernate: morcovul, pãtrunjelul, trifoiul, tarhonul, chimionul, lemnul dulce, valeriana, lãcrãmioara.
Culori favorabile: toate nuantele de verde, turcoaz,maro,portocaliu si alb.
Orientarea gândurilor. Miercuri este ziua comunicãrii si scrisului,chiar si pe messenger.Este o zi buna pentru reparat computerul.Nu fiti tristi, glumiti exprimati-vã bucuriile si necazurile cu cea mai mare sinceritate. Dacã nu doriti sã vorbiti mult, orientati-vã cãtre studiu sau meditati asupra fortei gândului. Este o zi bunã pentru cãlãtorii, inclusiv cele astrale,si mentale la mare distanta,dar si rezolvarea unor probleme  aminate.Atentie la incheieri de contracte,cum scrieti,si ce cititi,la vinzari cumparari,si in ce va investiti banii! Evitati naivitatea,superficialitatea,neatentia,dar si  mincinosii si hotii.Toti putem fi mai lunatici si mai usor de convinsi pe Luna plina!Atunci
si telepatia functioneaza mai puternic!sa fim atenti la cei carora le-am gresit,e bine sa evitam,critica sau birfa,si sa nu dam vina pe nimeni ca am fost birfiti,atita timp cit noi ne-am povestit si nu am fost in stare sa ne tinem secretele noastre personale ,deoarece cind stie o a doua persoana ceva despre noi,deja nu se mai numeste secret.Este un lucru foarte important pentru care multa lume are de suferit de la birfe negindite.
Meditatia s-au rugaciunea. Dacã aveti probleme materiale folositi aceastã zi pentru a le înlãtura. Secretul succesului vine prin Mercur din pace interioarã,si gindire pozitiva.Cu cât veti fi mai agitati în aceasta zi,cu atât succesul material va fi mai greu de obtinut.
Postul, în zilele de Miercuri este special,are puterea de a amplifica inteligenta,usurinta în comunicare,acumulare de cunostinte noi,gindire mai vioaie,mai ales cind creste Luna!Conferã prosperitate in afaceri. Spre finalul zilei este bine sa consumati un ceai neîndulcit dintr-o plantã aleasã intuitiv,care va place. Nu fiti tristi. Ginditi pozitiv,Vorbiti frumos si elegant si cãutati sã transmiteti celor dragi o stare de liniste si împãcare.


JOI
Planeta corespunzãtoare: JUPITER guvernatorul Sagetatorului, secundar,Pesti si a celor nascuti Joi s-au in data de:3 ,12, 21, 30 dar si pentru noi ceilalti.
Caracteristici generale: expansiunea, bunãtatea, vointa, ierarhiile fizice,spirituale, materiale.Orice actiune buna pentru expansiune cerestere,si dezvoltare. 
Organe guvernate: ficat,splina, vezica biliarã, activitatea chimicã a organismului, regenerarea.Evitati Joia: zaharul, dulciurile,piinea multa provoaca diabetul. 
Plante guvernate: mãrar, mãcris, coacãze, iasomie, salvie, stejar, tei.Totul trebuie facut corect,cu respect fata de lege,sa fim cinstiti,(justitia Divina nu ne iarta),daca gresim.Sa evitam pe cit putem EXAGERAREA!daca se poate.
Culori favorabile: galbenul, rozul, albastrul si purpuriul deschis.
Orientarea gândurilor. În zi de Joi trebuie sã fiti drepti si cu inima deschisã pentru cã ea aduce în rândul oamenilor spiritul dreptãtii si al omeniei. Nu fiti tristi, bucurati-vã de viatã si de oportunitãtile bune care va ies in cale si va aduc prosperitate.
Rugativa din tot sufletul,si daca doriti puteti medita asupra abundentei,bogatiei,mai ales atunci cind cereti de la Tatal Ceresc ceva,este bine  sa va ginditi cu ce scop o faceti! sa evitati egoismul,puteti face acte de caritate pentru cei neajutorati. Apropiati-vã mâinile si vizualizati în ele ceea ce credeti cã reprezintã pentru dumneavoastrã cea mai mare bogãtie mai ales cind este Luna NOUA!
(CRAI NOU)dar si 2 saptamini cit creste Luna: va puteti dori un obiect de valoare, o casã, o masinã, o stare sufleteascã,o vizita intrun loc spiritual la distanta, o realizare socialã,un copil,etc.Dupã ce ati vizualizat foarte clar imaginea duceti-vã mâinile amândouã la piept,concentrati-va cu toata puterea sufleteasca si aprofundati interiorizarea. Încercati sã nu vã gânditi la nimic, doar vizualizati. Imaginea creatã mental se va impregna în aura dumneavoastrã si într-un timp relativ scurt s-au mai lung va duce la îndeplinirea ei, mai ales daca meritati cu adevarat acel ajutor DIVIN,si nu o faceti doar din egoism pentru un scop personal.
Postul. Amplificã inteligenta, prosperitatea, spiritualizarea. Practicati interiorizarea si meditatia. Zâmbiti si fiti binevoitori. Dacã aveti probleme la serviciu postiti în aceastã zi. Nu faceti mult efort, nu mâncati banane, seminte de chimion si nu folositi uleiuri  pentru alimente si nici pentru masaj,insa  puteti folosi untul topit.Este bine sa nu va spalati hainele joia,sa nu le calcati,sa nu va tundeti( sa nu va barbieriti,epilati)JOIA, pentru ca acest ritual va ajuta sa aveti mai mult noroc in viata! mai ales Sagetatorii si Pestii nascuti la datele de mai sus, toti fiind guvrnati de planeta Jupiter,care reprezinta marele benefic,dar si noi toti il avem pe JUPITER in Horoscopul nostru intr-un anume semn Zodiacal.Joia este bine sa vizitati o biserica s-au macar sa va rugati ,iar daca nu doriti,totusi este bine macar sa meditati la sensul vietii si al scopului pentru care ati venit aici pe acest pamint ,din ce arbore genealogic va trageti,si care va este menirea.
JOIA cind creste Luna in intervalul de  doua saptamini va puteti cere datoriile inapoi.

VINERI
Planeta corespunzãtoare: VENUS,guvernatorul Taurului, Balantei si a celor nascuti Vinerea s-au in data de:6,15,24,dar si pentru noi ceilalti. 
Caracteristici generale: relatiile între oameni, iubirea, gratia,armonia, rafinamentul si frumusetea în exprimare. 
Organe guvernate: gâtul, gura, rinichii, circulatia venoasã, organele de simt, unghiile si pielea (cu Saturn), organele genitale interne ale femeii (cu Pluton), esofagul, vocea.
Plante guvernate: grâul, fasolea, nãutul, lintea, piersicul, pãrul, fragii, zambila, trandafirul rosu, trandafirul de Damasc .
Culori favorabile: albul, albastru deschis, roz si galbenul portocaliu.
Orientarea gândurilor. Vinerea este ziua iubirii.Cunostintele facute Vinerea in perioada buna mai ales pe luna in crestere pot duce la logodne s-au casatorii.Gânditi-vã mai mult la cei din jur. Apropiati-vã cu inima deschisã de persoana iubitã si evitati minciunile.Impacarea si medierea intre persoane se pot face mai usor Vinerea.Nu,ucideti nici macar o musca Vinerea,pentru ca este pacat. Nu risipiti banii,puteti face investitii bune financiare mai ales cind creste Luna,dar si sa va imbunatatiti imaginea.Este bine sa mincam o prajitura,un pic de miere Vinerea sau ceva dulce pentru infrumusetarea si catifelarea pielii.Ajutatii daca doriti  pe cei care sunt defavorizati de soartã. Rugati-vã pentru cei bolnavi. Îmbrãcati-vã frumos si exprimati-vã gândurile în mod elegant si rafinat.Este bine sa ascultam muzica,care ne relaxeaza,psihic si fizic,dar mai ales emotional si sufleteste.
Rugativa si Meditati asupra iubirii si cât de importantã este ea în viata dumneavoastrã. Amintiti-vã de momentele când v-ati simtit cel mai iubit si când ati iubit cel mai mult. Dãruiti iubire,si iertati din tot sufletul daca puteti,pentru a va armoniza cu universul.
Postul în zi de Vineri este special pentru a amplifica iubirea,a obtine armonia,impacarea, farmecul, rafinamentul.Purificarea casei cea  mai speciala este facuta Vinerea si la marile sarbatori. Spre searã se recomandã un ceai neîndulcit din petale de trandafir sau din obligeanã. Evitati consumul de cereale, pãstãi si mâncãrurile acre dupa apusul soarelui,pentru o sanatate mai buna.


SAMBATA
Planeta corespunzãtoare: SATURN,guvernatorului Capricornului,secundar Varsatorului si a celor nascuti Simbata s-au in data de:8,17,26 dar si pentru ceilalti. 
Caracteristici generale: guverneazã rãbdarea, asteptarea,aminarea,maturizarea sentimentelor, disciplina, capacitatea de a trãi în conditii grele de viatã.
Organe guvernate: oase, dinti, piele (cu Venus),unghiile, pãrul,vezica biliarã (cu Jupiter), genunchii,scheletul. Sint bune cataplasmele puse contra vinatailor,sau a abceselor.
Plante guvernate: orz, ovãz, pãpãdie, iederã, coada calului, fag, chiparos.
Culori favorabile: negru,maro inchis, albastru închis, gri si purpuriu.
Orientarea gândurilor. Aceastã zi trebuie dedicatã renuntãrii si apropierii de sine.buna pentru munca,reorganizarea proiectelor de durata, ordine,responsabilitate,rabdare,intelepciune.Simbata e bine sa dormim macar o ora pentru refacerea organismului.putem avea obstacole si intirzieri care ne tin pe loc. Gânditi-vã cã sprijinul pe care-l acordati conteazã mai mult decât sute de discutii sterile cu prietenii. Dacã doriti sã luati o hotãrâre importantã alegeti o zi de Sâmbãtã si veti fi inspirat sã luati hotãrârea cea mai bunã.Rugaciunea,Meditatia: Concentrati-vã în Ajna chakra (centrul situat în mijlocul fruntii). Încercati sã nu vã gânditi la nimic dupa ce v-ati rugat, pur si simplu constientizati linistea interioarã fãrã sã pierdeti din vedere focalizarea. Dupã 5-10 minute de concentrare vizualizati cât de mult doriti,o luminã puternicã în interiorul corpului, ca o structurã de rezistentã a fizicului nostru.
Nu mincati mult Simbata! Postul în zi de Sâmbãtã maturizeazã. Protectorul acestei zile conferã celui care îi respectã autoritatea viatã lungã si imunitate la boli.ATENTIE! Va puteti vindeca bolile de unghii incepind de la Luna PLINA! 2 saptamini cit scade Luna  pina la LUNA NOUA,punind pe unghii 3 zile o solutie speciala de la Farmacie apoi, Biter Suedez.Puteti repeta operatiunea incepind totdeauna de la Luna Plina in scadere,dar tot atunci puteti  tine CURA DE SLABIRE! cu succes,2 saptamini cit scade LUNA! Apoi MARE ATENTIE ca  inainte cu o Zi !!! pina-n (CRAI NOU),LUNA Noua !!!putem cu siguranta sa renuntam la  VICII si obiceiuri daunatoare: tigari alcool, drog,etc,orientindu-ne in ziua s-au data noastra norocoasa si incet incet cum creste Luna ne creste si noua ambitia de a renunta la dependentele si obiceiurilor rele care pot dura chiar si toata viata! Dacã stiti ca nu aveti liniste sufleteasca si simtiti ca viata vã este mãcinatã de dusmani ascunsi, persistenti si foarte abili, atunci vi se recomandã sã Postiti 7 Sâmbete la rând pentru a fi protejati,dar asta numai in cazul cind stiti ca nu ati facut rau nimanui.Apoi spre searã beti un ceai neîndulcit din pãpãdie sau obligeanã. Prima masã va fi a doua zi dimineatã,dupa meditatie si rugaciune in Sfinta zi de Duminica.


DUMINICA
Planeta corespunzãtoare: SOARELE,guvernatorul Leului, a celor nascuti Duminica s-au in data de:1,10,19,28 dar si pentru noi ceilalti.
Caracteristici generale: guverneazã starea generalã de vitalitate.
Organele guvernate: inima, coloana vertebralã, splina, pancreasul (cu Jupiter), ochii. Sa ne ferim de deochi facindu-ne semnul crucii,mai ales cei care stie ca se deoache usor.
Plante guvernate: rozmarin, vita de vie, nuc, sofran, dafin, musetel, crizantemã
Culori favorabile: oranj, galben auriu, arãmiu si albastru.
Orientarea gândurilor. Încrederea în sine trebuie sã fie principala atitudine a zilei de Duminicã,dar sa evitam lauda si ORGOLIUL! Gânditi-vã mai mult la idealurile pe care le aveti si apropiati-vã de cei care au nevoie de sprijin. Puteti practica meditatia acasa ,dar mai ales la Sfintele slujbe tinute in Biserica(Duminica fiind o zi speciala de purificare), mai ales unde este grup de oameni,si puterea rugaciunii este mai mare,tocmai pentru a echilibra energiile pamintului nostru pe care traim.Puteti sa priviti mai adânc în suflet,sa vedeti lumina DUMNEZEIASCA,de acolo va izvorî vointã si putere DIVINA.
Meditatia. Daca puteti meditati asupra luminii in  momentul Rasaritului SOARELUI. Fiti bucurosi ,ocupativa de pictura,muzica, puteti petrece decent,puteti definitiva lucruri durabile,pentru casatorii,semnari contracte angajari,intr-o noua slujba,activitati care pun in lumina calitati de conducator,unde se manifesta personalitatea si autoritatea.Autoritatile sint mai binevoitoare in aceasta zi.DUMINICA este bine sa luam masa cu cei dragi,putem dãrui iubire,flori, un zâmbet cald, bani , mincare,sau obiecte.
Postul în aceastã zi face bine mai ales la cei bolnavi ,s-au care au mari probleme sufletesti,este bine (de evitat pe cit se poate carnea rosie,si prea multa sare)deoarece persoana poate sã fie protejata de toate problemele vietii. Dacã doriti sã aveti putere de sintezã ajunati Duminica.Puteti incepe un tratament cu sanse bune de reusita pentru sanatatea dumneavoastra. Purificarea sângelui poate fi practicatã prin consumarea de apã cu lãmâie,sau ceaiuri mai ales atunci când bila se agraveazã în mod natural,primavara si toamna.puteti consuma piine de naut,lapte indulcit cu curmale,parfumat cu nucsoara si anason Spre searã beti un ceai neîndulcit din câteva ierburi alese intuitiv sau un pahar de suc natural de fructe,la fel Duminica  dimineata este bun fructul Soarelui:portocala care purifica singele si intareste inima.Seara nu este bine sa dormim la apusul Soarelui.Duminica e bine sa ne facem planuri bine gindite pentru noua saptamina care va urma si sa fim mereu increzatori in viitor.

EXPLICATII si pentru persoanele nascute in data de:9,18,27,care pot fi nascute in oricare zodie,dar si in ziua de MARTI  guvernator Marte  in numelologia Tantrica,si Uranus in numerologia Europeana, planeta generatiei si in special a mileniului trei, al Erei Varsatorului care are zi norocoasa Simbata guvernata de Saturn,dar care toti cei nascuti la datele de mai sus au intr-un fel armonia zilei de Vineri cind nativii resimte aceasta influenta pozitiva.Caracteristici generale:persoane intuitive clarvazatoare inteligente ospitaliere,prietenoase ,care aduc noi inceputuri ,deci progresisti si  revolutionari, nonconformisti, uneori agitati,dar si iluminati,inclinati spiritual,blinzi si umili.Uneori facind actiuni cu cotituri bruste, surprinzatoare,dar si curajoase si protectoare care  iau parte la schimbarea Istoriei.Este bine sa se fereasca de furie aroganta,agresivitate dar sa fie atenti si la mici,s-au mari probleme cu focul,arsuri,substante explozibile, electricitate,fulgere.In caz de boala sa fie atenti la febre mari.Este bun masajul si plimbarile matinale,pentru aerisirea plaminilor.Atentie la condimente in exces mincaruri acre ,alcool.Sa evite ,certurile,scandalurile ,pentru a se feri de confruntarea cu legea.Acestea sint o parte din caracteristicile oamenilor care pun bazele noii Ere.Culori favorabile rosu,roz,albastru electric.Orientarea in sine privind cu optimism in viitor si in tot ce schimba lumea inspre mai bine mai ales din punct de vedere spiritual,si tehnic.Organe guvernate de muschi,cap picioare,glezne care revolutioneaza si sensibilizeaza  diverse organe in corpul persoanei.Meditatia cea mai buna este dimineata cind incepe Rasaritul Soarelui pina la ora 11.Post si rugaciuni, 9  s-au  13 MARTI   la sfintul ANTON care indeplineste orice dorinta, dar si  Simbata ziua lui URANUS,guvernatorul Varsatorului, cind se cere planificare, prudenta si multa intelepciune pentru a evita probleme sufletesti.Sa evitati certurile Simbata deoarece se vor indrepta spre persoana care le-a provocat.Nu e bine sa facem cumparaturi mari,s-au achizitii serioase Simbata. Totusi un Talisman,s-au o Iconita,cumparate Simbata va aduce protectie Divina.Este bine  sa nu va culcati noaptea prea tirziu pentru a nu fi prea obositi.Odihnitiva la amiazazi ,pentru refacerea organismului si eliminarea stresului.In incheiere puteti observa ca pentru unii din noi, zilele apar foarte interesante si anume: sint persoane nascute de exemplu :intr-o anume Zi,Luna,An,  plina de coincidente .Ex:persoana nascuta in Luna Iulie in Zodia Racului,care este guvernata de Planeta Luna ,in zi de Luni guvernata tot de planeta Luna,nascuta in una din datele de:2,11,20,29,numerologic guvernate tot de planeta Luna,si chiar la o ora guvernata tot de planeta Luna.ASTROLOGIA SI NUMEROLOGIA ca si celelalte stiinte se intrepatrund una cu alta,intrun mod cu totul special pentru ne intregi viata cu magia lor. Este bine sa punem daca dorim chiar trei nume copiilor nostri, deoarece numele au litere investite cu cifre care au puteri mai mari si mai ales unul din ele sa fie un nume Sfint pentru a fi protejati mai mult si vor avea mai mult noroc in viata,care le dau puteri magice de influentare a destinului,sanatatii, si longevitatii  in bine dar si puterea de a lupta contra problemelor vietii.Doresc pentru toata lumea ca aceste informatii sa va fie de bun augur in viata de zi cu zi,sa aveti parte de mai mult noroc in viitor  Bunul DUMNEZEU sa va  Binecuvinteze,destinul,casa si familia.DOAMNE AJUTANE.

Pentru cei care se iubesc si vor sa-si uneasca destinele prin casatorie,

Ar fi bine sa tina cont de perioadele favorabile din punct de vedere Religios,dar si al aspectului planetar la unirea celor doua suflete.În aceste perioade din an nu este bine să se facă nunţi".

Dar pentru ca Luna simbolizeaza legatura cu familia traditiile ,modelul de camin pe care il urmarim sa tine cont de acest astru,sa rezonam cit mai bine cu (LUNA care inseamna familia) intemeierea ,inchegarea unei noi familii,caminul,intotdeauna casatoriile mai norocoase,sint cele  facute pe Luna in crestere,mai ales cind tinerii semneaza actul Matrimonial si zice DA ! la Primarie este cel mai bine sa se faca pe primul patrar a 7 a zi !!! de crestere al lunii respective.deoarece in acel moment aspectul planetar al Lunii care inseamna femeia,sotia si cheagul intemeierii si formarii familiei noi,este in aspect bun cu Soarele care inseamna barbatul,sotul,capul si vitalitatea familiei.Perioadele cu interdictii bisericesti pentru oficierea cununiei religioase (totusi, este bine sa consultati un preot inainte de a alege ziua casatoriei, pentru ca dupa cum stim se pot oficia casatorii civile la primarie.In fiecare an puteti sa va orientati dupa calendarul Crestin si sa fiti atenti la perioadele bune,dar si la cele cind nu este bine sa se faca cununia Religioasa.Este  important sa tinem cont de locul spiritual unde traim ,si de obiceiurile spirituale pe acest pamint si de unde ne tragem seva vietii.In acest An  e bine sa tinem cont la perioadele cind: 

ANUAL nu se fac nunti (cununii religioase) in zilele de post, in zilele de praznic imparatesc si in ajunurile lor, in:

  Intre Craciun  si Boboteaza ....
  Boboteaza: 6 ianuarie

  Intampinarea Domnului (Stratenia):
  Saptamana Alba:
  Buna Vestire si ajun:
  Postul Pastelui in: Sfintele Pasti 
  Saptamana Luminata: Inaltarea si in ajun:
  Pogorarea sfantului Duh (Rusaliisi in ajun):
  Postul sf. Apostoli Petru si Pave
  Postul Adormirii Maicii Domnului:
  Schimbarea la fata si in ajun:
  Adormirea Maicii Domnului si in ajun: 

  Taierea Capului sf. Ioan Botezatorul: 

  Inaltarea Sfintei Cruci si in ajun: 

  Postul Craciunului: Intre Craciun 2012 si Boboteaza 2013: 

  Superstitia spune ca nu este bine sa va casatoriti la data nasterii unuia dintre miri dar nici in luna Mai,deoarece se spune ca nuntile din luna Mai nu prea dureaza.

 LA INCEPUTUL NOULUI A

Nu e bine sa pleci din casa inainte sa primesti un musafir.Prima persoana care it-i trece pragul este bine sa fie neaparat un barbat,pentru a avea un an prosper, imbelsugat plin de noroc si bucurie. 

 Daca vrei ca anul viitor sa fie plin de succese profesionale,e bine sa te ocupi putin de activitatea legata de munca ta obisnuita dar si de noi initiative care iti poarta noroc tot anul nou care vine.

 Norocul in anul care vine este influentat si de alimenetele care le consumam de revelion in fiecare tara si care are propriile ei traditii in functie de locul spiritual in care traim:e bine sa se manince 12 struguri cite unul pentru fiecare luna din an pentru a vea noroc.La fel alimentele in forma de inel,moneda,cerc,aduce noroc simbolizind perfectiunea unui nou an implinit,la fel carnea grasa simbolizeaza grasul,adica portofelul gras,plin si imbelsugat. 

 Varza este un aliment norocos,frunzele ei asociate cu banii,si in aceasi categorie intra toate zarzavaturile care la gatit sint taiate in forma de rondele rotunde,dar si lintea ,fasolea simbolizind norocul la bani si belsug,dar la fel si prajiturile taiate in forma rotunda si umplute cu visini,cirese,alune,s-au orice sub aceasta forma rotunda.

 Pestele simbolizeaza Argintul bogatia,solzii,simbolizind banii,care este bine sa purtati citiva solzi argintii in buzunar s-au o moneda de argint,pentru a avea noroc la bani si prosperitate tot anul.Va urez ca fiecare an nou din viata sa va poarte sanatate ,noroc,prosperitate si fericire,dar sa nu uitam sa fim mai buni,mai iertatori,rabdatori sa ne ocupam si de hrana noastra spirituala a luminii divine din sufletul nostru care licare in noi prin purificare,post si rugaciuni.LA MULTI ANI! 

 NOROCUL LUI VENUS

Sa nu uitam ca norocul si-l mai face si omul cu mina lui dar il putem avea si atunci cind in perioadele bune planeta Venus a iubirii,unirii,casatoriei,frumusetii si armoniei reprezentind si micul benefic(micul noroc) in viata,si care  ne invata cum sa fim fericiti si mai multumiti sufleteste: stim ca in zodiac sint 12 Luni ale anului care reprezinta defapt cele 12 Zodii,care la rindul lor reprezinta cele 4spirite,elemente traditionale :de FOC.PAMINT,AER,APA.

Pentru a fi  norocosi si mai fericiti cu planeta iubirii Venus nativilor din ziodiile:Berbec,Leu,Sagetator le arata ca natura lor este una de FOC,iar calea care ii ajuta sa traiasca mai bine si in armonie cu altii si sa aibe mai mult noroc in iubire este :ACTIUNEA! bine gindita intotdeauna la modul pozitiv.

Pentru a fi norocosi si mai fericiti cu planeta iubirii Venus nativilor din zodiile  :Fecioara,Capricorn,Taurul le arata ca natura lor este una de PAMINT,iar calea care ii ajuta sa traiasca mai bine si in armonie cu altii si sa fie mai fericiti in iubire este simtul accentuat al concretului care le recomanda ca in orice actiune sa fie mereu cu picioarele pe pamint.

Pentru a avea mai mult noroc in iubire si  mai mult noroc in viata  sa traiasca  mai fericiti cu planeta Venus nativilor din zodiile :Gemeni,Varsator,Balanta le arata ca natura lor este una de AER,iar calea care ii ajuta sa traiasca in armonie cu altii este nevoia de contact cu semenii si sa fie cit mai comunicativi,amabili si binevoitor care le da mai multa liniste sufleteasca.

Pentru a fi fericiti cu planeta iubirii Venus nativilor din zodiile  :Rac,Scorpion,Pesti le arata ca natura lor este una de APA,iar calea  care ii ajuta sa traiasca in armonie cu altii si sa aibe mai mult noroc in viata si in iubire este prin dezvoltarea fortei interioare,caci atunci vor putea iesi din carapacea sufletului,fara teama de a nu fi ranit de ceilaltii.   

Cum ne va afecta Criza Financiara la nivelul mondial pe toti asta ramine de vazut in functie de tara,popor si legile ei.Dar este bine sa stim ca seful bancii noastre,planeta JUPITER,este marele benefic,adica Bancherul Zodiacului IN HOROSCOPUL nostru personal,de unde putem sti cum ne va ajuta mai mult s-au mai putin in anul 2010-2016 la tranzitele special care vor duce la marea schimbare care vor avea loc in urmatorii ani.Ne putem uita pe tabelul de mai jos si vom afla unde era JUPITER si in ce Zodie cind  noi ne-am nascut.In 18 Ianuarie marele benefic Jupiter  intra in Zodia Pesti in a doua lui casa Zodiacala Celesta din Pesti si va parcurge in acest an 2 zodii Pesti si Berbec la care vom vedea care sint Zodiile avantajate mai mult s-au mai putin .Aspect bun de trigon,secstil,conjunctie va face pentru cei care aveau pe JUPITER la nasterea lor in :Pesti,Rac,Scorpion,dar s iBerbec, Sagetator,Leu. Aspect problematic de opozitie,cuadratura,vor face cei care aveau la nasterea lor pe  JUPITER in:Fecioara, iar restul vor avea o situatie neutra Cind Jupiter va sta putin in Berbec va ajuta Sagetatorii,Leul,inca un pic Varsatorii,si Gemenii pentru o perioada scurta. Conteaza.Cind  marele benefic Jupiter da oportunitati  trebuie sa fim atenti si sa tinem cont si din ce familie se trage persoana,tara poporul si legile lui.E bine sa stim ca in acest an mai special 2009 dar si 2010 pina in 18 Ianuarie  cind Jupiter sa  intilnit cu Neptun in Varsator o data in viata la 167 ani, a avut loc importante si  speciale evenimente :cum a fost alegerea d-lui Obama in SUA,apoiconstructia blocului cu turnul magic din Dubai,dar si la noi in Romania au avut loc unele evenimente rare,la care marele benefic Jupiter a stat pe tara noastra de Varsator cit a stat marele noroc Jupiter un an de zile sa nascut urmasul casei Princiare Carol Ferdinand care face parte din Arborele Genealogic al familiei Regale din tara noastra si multe alte evenimente speciale  care au avut loc cu siguranta la noi si in lume.Un lucru important este  faptul ca oamenii trebuie sa inteleaga ca pentru a avea mai mult noroc si la sanatatea lor este bine sa se intoarca mai mult la natura  incercind sa traiasca  in armonie dupa ritmurile si ciclurile vietii ei consumind hrana  de unde persoana isi trage seva pamintului cu energiile subtile ale  lui consumind mai mult hrana vie : legume fructe verdeturi,cereale,miere,cereale,seminte.Noroc mai avem si atunci cind  ne gindim bine daca  vrem sa facem ceva mai important pentru destinul nostru,si cind dorim sa hotarim ceva mai special pentru noi si pentru cei din jurul nostru,pentru a nu avea deziluzii mai mici s-au mai mari,este bine sa ne consultam cu persoane competente mai invirsta si cu mai multa intelepciune si experienta de viata.Jupiter in tranzit prin Pesti din18 Ianuarie 2010 pina in 23 Ianuarie 2011 cind va intra definitiv in Berbec dar in acest an 2010 cind pentru o perioada mai scurta deja va sta in Berbec din 7 Iunie  iar apoi va fi  Retrograd din 24 Iulie cind se va intoarce si va reveni din nou in Pesti incepind cu 10 Septembrie 2010  cind ne va da si unele oportunitati si sanse tuturor zodiilor insa  se va intoarce si Retrograd inapoi in Pesti din 30 Septembrie pina in 19 Noiembrie ,in acest an interesant plin de schimbari uneori radicale si provocator al anului Tigrului de metal +yang, Totusi merita sa amintesc aici ca o data cu intrarea in mileniul 3 la intrarea in zorii  Erei Varsatorului Planeta spiritualitatii si iubirii supreme de Dumne zeu reprezentata de Neptun va intra in zodia ei de domiciliu in Pesti din 4 Aprilie 2011care ne arata ca timpul se scurge din ce in ce mai repede de-a lungul evolutiei omenirii si ca  o data la 167 de ani in Pesti planeta Neptun trece si se va intilni cu (destinul tarii noastre in Pesti NN  menirea Romaniei) care prin acest aspect planetar deosebit arata ca ar fi bine sa ne schimbam cit mai pozitiv sa dezvoltam si sa ne ridicam cit mai multa  gradul de cunoastere cunoastere  spirituala avind acces la informatie stiind ca  in primul rind conteaza in mod cu totul special aportul nostru adus de  bogatia interioara dezvoltind acel simbure de Divinitate dindu-ne sansele multiple ale diverselor situatii din viata fiecaruia stiind defapt ca bogatia se naste in primul rind din constiinta omeneasca constructiva si pozitiva care face parte din bogatia si avutia Universului  pentru care sa ne dam silinta sa incercam cu totii impreuna sa schimbam in bine viata pe pamint stiind ca numai asa vom aduce binelesuprem  la redresarea spiritualitatii implinit de iubirea de Dumnezeu si a aproapelui nostru. Iata acest tabel care ne arata unde aveam la nastere fiecare dintre noi marele noroc si benefic Jupiter care in horoscopul fiecaruia aduce mult bine depinzind unde este plasat in tema,in ce zodie,casa si ce aspecte face.

 

JUPITER in Berbec:              

06.06.1927-10.09.1927

23.01.1928-03.06.1928

12.05.1939-29.10.1939

21.12.1939-15.05.1940

22.04.1951-28.04.1958.

04.04.1963-11.04.1964

19.03.1975-25.03.1976

03.03.1987-08.03.1988

13.02.1999-27.06.1999

23.10.1999-14.02.2000.

 

JUPITERin Taur:

04.06.1928-11.06.1929

16.05.1940-26.05.1941

29.04.1952-09.05.1953

12.04.1964-22.04.1965

26.03.1976-23.08.1976

17.10.1976-23.08.1976

09.03.1988-27.07.1988

01.12.1988-22.18.1999

 

JUPUTER in Gemeni:

16.06.1929-26.06.1930

27.05.1941-09.06.1942

10.05.1953-23.05.1954

23.04.1965-20.09.1965

17.11.1965-05.05.1966

24.08.1976-16.10.1976

03.04.1977-20.08.1977

31.12.1977-11.04.1978

22.07.1988-30.11.1988

12.03.1989-30.07.1989

JUPITER in Rac:

26.06.1930-16.07.1931

10.06.1942-30.06.1943

24.05.1954-12.06.1955

21.09.1965-16.11.1965

06.05.1966-27.09.1966

16.01.1967-22.05.1967

21.08.1977-30.12.1977

12.04.1978-04.09.1978

01.03.1979-17.08.1990

JUPITER in Leu:

17.07.1931-10.08.1932

01.07.1943-25.07.1944

13.06.1955-16.11.1955

18.06.1956-07.07.1956

28.09.1966-15.01.1967

23.05.1967-18.10.1967

27.02.1968-15.06.1968

05.09.1978-28.02.1979

20.04.1979-28.10.1979

18.08.1990-12.09.1991

JUPITER in Fecioara:

11.08.1932-09.09.1933

26.07.1944-24.08.1945

17.11.1955-17.01.1956

08.07.1956-12.12.1956

20.02.1957-06.08.1957

19.10.1967-26.02.1968

16.06.1968-15.11.1968

31.03.1969-15.07.1969

29.09.1979-26.10.1980

13.09.1991-10.10.1992

JUPITER in Balanta:

10.09.1933-10.10.1934

25.08.1945-24.09.1946

13.12.1956-19.02.1957

07.08.1957-13.01.1958

21.03.1958-06.09.1958

16.11.1968-30.03.1969

16.07.1969-17.12.1969

30.04.1970-15.08.1970

27.09.1980-26.11.1981

11.10.1992-09.11.1993

JUPITER in Scorpion:

11.10.1934-08.11.1935

23.09.1946-23.10.1947

14.01.1958-20.03.1958

07.09.1958-11.02.1959

24.04.1959-05.10.1959

17.12.1969-29.04.1970

16.08.1970-13.01.1971

05.06.1971-11.09.1971

27.11.1981-25.12.1982

10.11.1983-09.12.1994

31.07.1989-17.08.1990

JUPITER in Sagetator:

09.11.1935-01.12.1936

24.10.1947-14.11.1948

12.02.1959-23.04.1959

06.10.1959-01.03.1960

10.06.1960-25.10.1960

14.01.1971-04.06.1971

12.09.1971-06.02.1972

25.07.1972-25.09.1972

26.12.1982-18.01.1984

10.12.1994-02.01.1996

JUPITER in Capricorn:

02.12.1936-19.12.1937

15.11.1948-12.04.1949

28.06.1949-30.11.1949

02.03.1960-09.06.1960

26.10.1960-14.03.1961

12.08.1961-03.11.1961

07.02.1972-24.07.1972

26.09.1972-22.02.1973

19.01.1984-06.02.1985

03.01.1996-20.01.1997

JUPITER in Varsator:

06.01.1926-17.01.1927

20.12.1937-13.05.1938

13.07.1938-29.12.1938

13.04.1949-27.06.1949

01.12.1949-14.04.1950

15.09.1950-01.12.1950

15.03.1961-11.08.1961

04.11.1961-25.03.1962

23.02.1973-07.03.1974

07.02.1985-20.02.1986

JUPITER in Pesti:

18.01.1927-05.06.1927

11.09.1927-22.01.1928

14.05.1938-29.07.1938

30.12.1938-10.05.1939

30.10.1939-20.12.1939

15.04.1950-14.09.1950

02.12.1950-21.04.1951

26.03.1962-03.04.1963

08.03.1974-18.03.1975

21.02.1986-02.03.1

 

 Sa fim protejati energetic, psihologic,fizic este bine sa ne alegem TALISMANUL norocos corespunzator.Sa nu uitam ca pentru a fi protejati si ajutati cu noroc mai mult in viata noastra  trebuie sa  fim cit mai corecti,sinceri, mai buni, asta insemnind ca atunci cind vrem sa traim in armonie cu universul este bine sa fie egal intre cea ce gindim, ce spunem si ce facem ,dar  sa ne gasim timp sa facem uneori pelerinaje in locuri cu vibratie spirituala inalta pentru  meditatie la care ne regasim echilibrul unitatii vibrationale intre minte trup si spirit. Talismanul norocos putem sa-l cumparam in ziua  saptaminii in care ne-am nascut: Luni,Marti, etc,dar si in ziua noastra speciala norocoasa ca Zodie si care este guvernata de planeta ZODIEI noastre putindu-l purifica la Biserica s-au acasa specificind scopul si dorinta pentru care il investim cerind ajutorul Divinitatii prin rugaciune la care cu siguranta prin pogorirea Duhului sfint vom rezona vibrationalcu Universul  fiind ajutati exact cu cita forta si putere sufleteasca cerem noi.

 LUNI-LUNA-RAC.

 MARTI-MARTE-BERBEC,SCORPION.

 MIERCURI- MERCUR,GEMENI,FECIOARA.

 JOI-JUPITER-SAGETATOR,PESTI.

VINERI-VENUS-TAUR,BALANTA.

SIMBATA-SATURN-CAPRICORN,VARSATOR.

DUMINICA-SOARE-LEU.

TALISMANE NOROCOASE 

Talismanul lui Jupiter
este talismanul gloriei şi onoarei, puterii, celebrităţii
sau şi cîştigurilor

------------------------------------------

 Pantaclul Tetragrammaton este un pantaclu universal
care folosit mai ales în
protecţia magică impotriva spiritelor malefice şi în ritualurile magice

--------------------

Pentagrama lui Agrippa
este un pantaclu universal benefic pentru toate domeniile

---------------------------
Talismanul Lunii

ajută la dezvoltarea şi
creşterea capacităţilor şi puterilor psihice
---------------------------

Talismanul lui Mercur
sau Talismanul Dorinţelor
portă noroc la examene,
aduce succes în activităţile întreprinse, influienţează dezvoltarea capacităţilor psihice, ajută în obţinerea cunoaşterii şi înţelegerii
tuturor lucrurilor

-----------------------------

Talismanul lui Marte
ajută la victoria împotriva duşmanilor şi combaterea lor, asigură reuşita în conflicte, procese etc.

-----------------------------

Talismanele Soarelui
ajută la creşterea ambiţiei, asigură reuşita în acţiuni,
glorie şi prosperitate

-----------------------------------

Talismanul lui Saturn protejează împotriva
entităţilor malefice,
favorizează dezvoltarea capacităţilor intelectuale

---------------------------------

Talismanul lui Venus
aduce iubire, prietenie,

TALISMANELE PROTECTOARE  ZODII-DECANI

Aceasta este una din serioasele lucrari pe care le-am studiat pe oameni timp de 20 de ani si ar fi bine sa i se dea o cit mai mare importanta.

Decanul 1Berbec stapin Marte este decanul activitatii talisman Jupiter.Atunci cind apar aspecte de tranzit proaste poate da impulsivitate ,smecheria,imoralitatea,fiind  certareti,agresivi,contradictorii,risipitori,violenti, au nevoie de un talisman Jupiterian pentru a le da sanse de reusita,mai multa disciplina,mai mult calm masura in ambitie,si ma indisciplina,orgoliu prost plasat,inconstanta sentimentala,nevoia de a cheltui in exces,putind aparea si imp rudei putina brutalitate ajutindu-i sa fie la momentul bun curajosi si victoriosi.

Decanul 2 Berbec stapin Soarele- decanul exaltarii-talisman Venusian,maretia dragoste de putere,forta de ai influenta pe altii, aptitudini de comandant,avind multa mindrie invingind descurajarile, ei urca impotriva curentului si se zbat cu multe greutati descurajari,avind pericole sentimentale daca nu sint atenti..

Decanul 3 Berbec stapin Jupiter- decanul propagandei talismanul lui Mercurian ii poate face practici,si le da fler in caz de pericol. protejeaza contra maladiilor grave s-au gravelor incercari ale existentei,inaltare si cadere. –face pe nativi sentimentali si pasionati ceea ce poate incetini ascensiunea lor, energia este indreptata spre o directie religioasa,spirituala, filozofica.Ei iubesc mult mondenitalie.

Decanul 1 Taur stapin Mercur-decanul determinarii,talisman Venusian cu vibratii inalte obtinute in plan psihic,fiind capabil sa intretina o atmosfera morala,putere contra timiditatii,ingrijorarii,fiind orientati spre dobindirea unei situatii materiale avind tendinta la mediumnitate pot cuceri puteri magice.Uneori le  lipseste     idealismul fiind uneori timizi.Sa fie atenti la intoxicatii,pot avea pericole datorita unor femei,s-au unei dorinte exagerate de lux.

Decanul 2 Taur stapin Luna -decanul luptei-talisman Venusian   creatia artistica,literara,este de remarcat fixitatea obiectivelor,reusita in plan politic sansa de reusita sociala dar sa stie si sa dea inapoi cind e cazul.Unii pot avea noblete de caracter pot avea un mariaj reusit dar urmat de tristete.

. Decanul 3Taur  stapin Saturn -decanul stapinirii  talisman Martian care ii dinamizeaza contra periclului de ranire si primejdia de a fi abandonat,pesimism,obstacole,amenintari, pentru unii,avind  dorinta de independenta,insa evolutia spirituala puterea initiatica pot fi remarcabile in cazul cind nativul isi invinge limitele fizice avind mai multa bunavointa.

Decanul 1 Gemeni stapin  Mercur -decanul intuitiei talisman  Mercurian ei au putere de asimilare inteligenta lipsindu-le decizia si specializarea predominind inconstanta atunci cind nu sint planete benefice in semne fixe.Este bine sa se fereasca de discordii evitind evenimentul unui pericol violent.Au probleme cu circulatia sanguina.pot avea prietenii sincere,si uneori victorie asupra unor inamici,aptitudini frumoase  unii in ingrijiri medicale.Pot avea o viata calma si uniuni fericite avind si sansa unor pozitii inalte  pentru legislatie si magistratura.

Decanul 2 Gemeni stapin Mercur-decanul constiintei talisman Martian –ii face sa invinga reticenta si sa evite raul ferindu-se de ocultism periculos.Este bine fie fideli fata de oameni si fata de un  ideal avind simtul cooperarii,avind putina neliniste  dar curatie morala combinata cu orgoliu si timiditate trebuind sa cultive increderea in sine,atentia si perseverenta..

Decanul 3 Gemeni stapin Soarele  talisman Mercurian-decanul ratiunii,unii pot avea frumusete fizica dindu-le inteligenta dar si exces de activitate,uneori egocentrism..

Pot fi egoisti,au gustul pentru flirt,dar pot fi si abatuti cind nu cultiva idealismul.Unii pot avea o catastrofa in tinerete rapida si violenta  daca nu sint atenti. Succese diverse conform cu aptitudinile, pot avea putere de decizie,concentraresi sociabilitate.

Decanul 1  Rac stapin Venus talisman Martian- decanul capriciilor avind dispozitie catre emotie dar si intriga pericole,avind exces de sensibilitate conferidu-le aptitudini poetice dramatice,mobilitatea dindu-le uneori spirit de aventura,caracterizindu-i psihismul atragindu-i treburile misterioase,avind uneori inconstanta si visari nefructuoase.Unii au casatorii fericite dar unii au tristeti sentimentale datorita unor incurcaturi.Le place munca  si pot fi modesti Este bine sa-si supravegheze stomacul.

Decanul 2Rac  stapin Luna talisman Venusian-decanul revelatiei sint foarte energici,emotivi,avind resurse care pot da realizari remarcabile.Pot fi curiosi,mistici,pasionali,tenaci,avind franchete conducind la dusmanii certuri avind riscul inselaciunii abuzului de incredere,pierderi banesti dar si pericolul de accidente in deplasare, insa pot  apare schimbari in bine si pot sa lupte contra predispozitiilor negative.Inca un talisman mercurian il poate face mai siret.

Decanul 3 Rac stapin  Luna-decanul cercetarii talisman Mercurian, imprimindu-le nativilor uneori neliniste,nemultumire dar totusi stiind sa faca distinctie intre brutalitate si fermitate  avind un caracter binevoitor si ospitalier.Voiajele sint indicate ,interesante si cu cistig banesc pentru unii iar altii sa fie atenti la incurcaturi care le pot da cadere sociala s-au  ruina in calatorii.Au dragoste in camin ,curiozitate iubire pentru natura si pentru secretele acesteia  Nativului ii imprima receptivitate la avansul spiritual.

Decanul 1 Leu stapin Saturn-decanul comandamentului  talisman Venusian caracterizati de dragoste si impeziozitate care directioneaza favorabil si asigura succesul pina la celebritate si pot face parte din elita  daca nu au tendinta de a trece de la o extrema la alta.Exista ambitie solida, curaj siretenie,dar si pericole ,multa senzualitate insa elevata dar atentie la excese, care pot da boli si tulburari cardiace.

Decanul 2 Leu stapin Jupiter-decanul reformei talisman Venusian  ii ajuta in instinctul estetic, avind si tendinte filozofice si religioase,in arta, dar si aptitudinea de a convinge ii ajuta sa gaseasca partizani de partea lor.Au gustul calatoriei,tendinta de joc,spirit de realizare,dorinta de ordine si control,bunatate si incredere in justitie,dar atragind neplaceri din exces de  franchete.Unii au caracter frumos dar si seducatori avind casatorie reusita,pot face calatorii indepartate dar atentie la pierderi de bunuri.

Decanul 3 Leu  stapin Marte- ecanul ambitiei talisman Martian  ii fereste pe unii de pericole confera dragoste de putere si aptitudini pentru unii de a conduce departamente,dar poat avea numeroase dificultati si tracasari.Trebuie sa fie curajosi,nevoiti sa urce impotriva curentului,fiind unii cu o inteligenta profunda si o viata laborioasa.pentru a dobindi triunful linistea si pacea.

Decanul 1 Fecioara stapin Soare decanul desavirsirii talisman Jupiterian care ii ajuta sa refaca caracterul dindu-I sociabilitate aplomb si optimism.spiritul lor este in perpetua activitate acestia ducind asimilarea pina la un grad suprem.conferindu-Iide la mercur mai mult ca la gemeni primul decan echilibru ratiune tact si simt moral intelegere dar si la unii nevoia de pace .toate acestea in ciuda vigorii generale il fac pe nativ trist,timid,lipsit de o ambitie care s-al stimuleze urmindu-si calea dar pot fi contrati de alti nativi lipsindu-le adesea simtul interventiei oprtune.Poate chiar de asta unii din ei risca solitudinea finala.

Decanul 2Fecioara stapin Venus-decanul experientei talisman Martian combinat cu abilitate Mercuriana le poate acorda sanse sa se afirme  avind gust pentru intreprinderi de anvergura si mai ales cu caracter diplomatic si experimental.Unii din ei pot fi sobri,zgiciti,dar si rabdatori insa unele piedici si pericole  ii poate obliga la curaj combinat cu suplete ducind la prudenta.Pot avea o activitate inteligenta,avind unii o viata calma,si asocieri bune.

Decanul 3Fecioara stapin Mercur-decanul renuntarii  talisman Mercuriano-Venusian ii fereste de boli s-au lovituri  in zona capului.Aceste persoane pot fi cei mai putini egoisti fiind activi avind o ascensiune frumoasa  prin unele merite personale obtin succes social.Pot avea unii satisfactie sentimentale avind unii o casatorie bogata dar nu prea fericita mai ales din cauza copiilor s-au a socrilor.Poate exista la unii pasiunea la jocuri de noroc.

Decanul1 Balanta stapin Venus-ecanul politicii talisman Venusian care actioneaza  mai mult asupra psihicului lor. Nativii detin energie creatoare putind fi pionieri in unele zone ce tin de asocieri interumane renuntind greu la un tel de atins necunoscind ce inseamna retragerea avind sensul echilibrului si al dreptatii dar si al umorului.au imaginatie gust pentru arta altruism,rafinament in sentimente cautind o dragoste de tip prietenie dar daca nu o gasesc pot schimba obiectivul din speranta de a-si gasi inima sora.Sa fie atenti la boli care pot afecata partea genitala,rinichi.Este bine sa evite pe cit poate discordia conjugala.

Decanul 2 Balanta stapin Saturn-decanul independentei talisman Jupiterian contra a numeroase opozitii care le are de depasit,avind nevoie de libertate de gindire si actiune fiind curajosi, fideli, revoltindu-se impotriva oricarei constringeri,devenind militanti ale ambelor miscari sociale.Este un decan bun dar mai putin bun in relatiile conjugale care le poate da unele mici pericole dar tootusi au unele reusite bune.

Decanul 3 Balanta stapin Jupiter-decanul expiatiei talisman Mercurian  captind  vibratii bune din punct de vedere al capacitatii intelectuale dar pot exista neintelegerile intre partenerii de viata cu rudele,aliatii,cu asociatii avind usor tendinta de a contacta lumea paralela, fiind uneori periculos pentru ei daca se lasa influentati de spirite malefice avind si multi dusmani..Ei au aptitudini literare si reusite artistice avind indeminare datorita muncii dar au noroc mai bine la tara decit la oras.

Decanul 1 Scorpion stapin Marte-decanul resurselor talisman Venusian care se va armoniza cu stapinul Marte presupunind puternice impulsuri sexuale,energie creatoare,magnetism vital din abundenta avind aptitudini de razboi.Acesta fiind si a abundentelor,Marte aici fiind diferit de cel din Bebec realizind mai mullt prin siretenie si nu prin forta,facind apel la mijloace secrete la cai oculte,si la sprijinul ocultistilor,stiind ce vor si vrind ceea ce stiu actionind lent fara lovituri si violenta,Este bine sa-si supravegheze aparatul genital avind pasiuni mari si va trebui sa renunte la animalitatea sa.

Decanul 2 Scorpion stapin Soarele-decanul responssabilitatii  talisman Mercurian caracterele care apar sint puternice  fie in bine fie in rau,pasiunile sint mari dar vine timpul cind trebuie sa renunte la animalitatea sa Pot avea bunatate care rar se vede la exterior,fiind caracterizati de slabiciune in fata tentatiilor,de pericol de tradare si rasturnare a pozitiei,trebuind cultivate laturile bune prudenta abilitatea si siretenia la care i-si pot atinge uneori  telul.

Decanul 2 Scorpion stapin Venus-decanul talentului  talisman Martian scotind in evidenta atit puterea sexuala cit si spiritul, la fel perfectiunea mentala,caracterizindu-I emotiile intense si idealismul.Acest decan  fiind  intr-un oarecare fel  malefic stind sub semnul imprudentei si a fatalitatii daca nu sint atenti avind totodata si un pericol de faliment,furt,inselatorie daca nu i-si cultiva vointa si tenacitatea.

Decanul 1 Sagetator stapin Soare si Juopiter-decanul pietatii talisman Venusian ajutindu-i la indulcirea caracterului negativ.Cele doua planete sint benefice atunci cind nu sint afectate sint amatori de un trai bun avind  favoruri parind linistiti le plac confruntarile avind caracter temperamental, prudenti, abili, si cu  idei bunepentru ei, reusind cei care au ales liber profesionismul s-au comertul in stil mare colaborind cu strainii.Anturajul lor este deranjat de spiritul lor prea independent fiind aroganti,trebuind sa fie atennti la o alimentatie sobra. gradele care produc nativi de care e bine sa ne ferim fiind 1,2,4,5,8,9,mai reusiti 3,6,7,iar cei la gradul 10 asigura bogatie.Apar nefericiri conjugale.

Decanul 2 Sagetator stapin Marte-decanul explorarii talisman Solar,fiind independenti,inpulsivi,violenti,s-au in cel mai bun caz avind simtul ripostei verbale,avind curaj,forta,ambitie avind unii noroc de un destin fericit,sint extrem de senzuali  in ciuda geloziilor si a luptelor fiind combatanti de marca si invingatori,placindu-le munca dar avind o vitalitate slaba din pricina exceselor si mari pericole ,dar unii pot avea sparte de ascensiune sociala

Decanul 3 Sagetator stapin Soare-decanul iluminarii talisman Jupiterian, aceasta iluminare poate veni de la dublarea influentei solare ca stapin si soarele de nasterefiind cei mai independenti impetuosi avind aptitudini filozofice,logica si spiritualitate mergind pina la clarviziune,avind nevoie de rabdare pentru a evita pericolele reale unii dintre ei avind parte de lupte mai ales cei de la gradul 25 pot fi mari mincaciosi,iar unii supusi unor eforturi penibile sufocante .Unii se nasc cu un spirit cu totul remarcabil ,dar unii au parte de lupte si confruntari.

Decanul 1 Capricorn stapin Jupiter-decanul organizarii talisman Martiano Venusian ,avind aptitudini de organizatori si realizatori de sisteme fie in afaceri fie in politica fiind precursorii unor conditii mai bunae totusi unii avind o natura destul de complicata schimbatoare,indecisa,nelinistita,prudenta din teama fiind pesimisti nu pot atrage reusita si fericire avind sanse si nesanse iasar in iubire exista intotdeauna suferinta iar in prietenii deceptii.Au putere de indurare,tact dar putina fericire,unii se dovedesc capabili de elevare spirituala.

Decanul 2 Capricorn stapin Marte-decanul martirului talisman Jupiterian sint muncitori neobositi cind i-si fixeaza un scop anume pricepindu-se sa exploateze ambianta fiind pesistenti si uneori capabili de sacrificiu in beneficiul evolutiei universale,dar suferind in ce priveste initiativa care dpoate da o atmosfera periculoasa si chiar la cea mai mica gresala poate anttrena riscuri mari, unii avind o inteligenta utopica si nociva.

Decanul 3 Capricorn stapin Soarele-decanul idealismului talisman Jupiterian aptitudini de a atinge idealul exprimindu-l intr-o forma concreta avind puternica imaginatie,munca intensa,cu un comprtamenat rezervat fiind uneori timizi,egoisti,orgoliosi,nelinistiti cu spirit ranchiunos,strimt,uneori fara discernamint retrograd si mult analitic,fiindu-le bine sa aibe o ampla deschidere spirituala ferindu-I de accidente.Unii au sansa marilor calatorii,unii au gusturi compestre adica mai taranesti,si avind o viata de studiu apoasatoare dar avind uneori si o reusita comerciala.

Decanul 1 Varsator stapin Venus-decanul originalitatii talisman Jupiterian  este tentat sa-si urmeze propriile idei fiind caracterizati de o certa plenitudine a cunostintelor din toate domeniile si aptitudini inventive,avind unele favoruri,avind gustul pentru idealism idei noi putere de a rationa unora dindu-le  noblete intelectuala,iar cu toate acestea sperantele cel mai adesea nu se implinesc abilitatile se pierd,iar vointa poate fi barata de obstacole,unora dintre ei care nu sint atenti findu-le rezervate nefericirile si  tristetea.

Decanul 2 Varsator stapin  Mercur-decanul inspiratiei  talisman Solar avind aptitudini pentru a parasi corpul materiei si de a calatori in astral ,vise,in hiperspatiu,primind informatii provenite din surse invizibile muritorului de rind,resursele imaginatiei parind inepuizabileavind influenta uraniana extrem de puternica placindule literatura,stiintele si inventica facindu-i bravi slujitori penetranti buni asimilatori dar mult prea credule avind totusi o inteligenta remarcabila si nu fac abatere de la morala.unii pot avea pericole si uneori chia o catastrofa neasteptata.

Decanul 3 Varsator stapin Luna-decanul represiunii dorintelor talisman Jupiterian Solar.Nativii au tendinta uneori  de a cotracta o casatorie din alte motive decit cele sentimentale dar la fel si tendinta de a renunta la dragoste insa in acest ultim caz subiectul poate fi consumat de energia pe care o dezvolta si o dirijeaza impotriva propriei sale dorinta tocmai de aceea trebuie sa caute o asociere armonioasa cu un suflet sora dar de sex opus.Venus, asociat lui Saturn si Uranus poate da geniu,iar daca nu in orice caz nu va lipsi simtul creator si clarviziunea deasemenea imaginatia si si curiozitatea,care uneori nu pot asigura intotdeauna o mare reusita s-au glorie dar poate fi gradul 30 ca ofertant de mari succese.

Decanul 1 Pesti stapin Saturn-decanul Adevarului,talisman Martian este ultimul semn sinteza a celorlalte cu calitati si defecte avind ambitii tacute dar bine dirijate uneori cu moliciune si de aceea sint persoane controversate reunind in acelasi individ adeseaa mult bine si mult rau care se poate manifesta concomitent.Pestii fiind zodia de caoatii a abilitatilor oculte iar un NN sensul vietii in Pesti poate indica faptul ca nativul se afla la ultima sa reincarnare.sint inzestrati ocult mai putin cei cu AS in berbecfiind intr-o zodie primitiva.Ei au tendinta spre misticism,facultati psihice,aptitudini pentru viziuni si pentru interpretarea esoterica a tuturor fenomenelor ,ei sint persoane carora le iese ceva mai greu dar sint subiectii unor ambitii mereu realizate,dar daca nu sint atenti au pericole de apa si saracire neasteptata.

Decanul 2 stapin Jupiter-decanul sacrificiului de sine talismanul lui Marte fiind obligatori  Nativul avind o existenta plina de restrictii si limitari mai mult asumate voluntar ei sint veniti in aceasta viata si in aceasta lume cu o imprtanta misiune spirituala  fiind o decada defavorabila dind indolenta de la Luna si instabilitate si tendinta de a pierde timpul uneori prosteste chiar si de aceea este bine sa fie qatenti la destinul lor ca sa nu treaca pe linga ei.

Decanul 3 Pesti stapin Luna-decanul vicisitudinilor talisman Jupiterian  ea presupunind o multiplicitate a carierelor si pare o recapitulare a celor anterioare ei,fiind persoane adaptabile unele  fiind persoane extrem de valoroase,dar unii spun ca cei nascuti in acesti decan este  cu totul nefavorabil pericolele devenind imprevizibile si este bine sa aiba incredere tot timpul in zile mai bune,ultimul grad cel din urma denumit si al vrajitorului dind abilitati oculte

Talismanele se pot procura de la    :WWW. talismane.ro

INELELE PURTATE CA TALISMAN AL ZODIILOR CU PIATRA NOROCOASA CARE LE PLACE SI II ATRAGE CEL MAI MULT :

Berbec:inelul care poate avea rol de talisman norocos si protector este unul din argint pus pe inelarul miinii drepte s-au stingi.

Taur:inelul talismannorocos  aducator de protectie recomandat este un inel de aur purtat pe degetul mijlociu al miinii drepte s-au stingi.

Gemeni:inelul talisman  norocos recomandat este un inel de aur,pus pe degetul mic al miinii stingi.

Leu:inelul talismanaducator de noroc recomandat este un inel regal din aur galben pus pe inelarul miinii drepte.

Fecioara:inelul talisman protector recomandat este din platina,pus pe degetul mijlociu al miinii drepte.

Balanta:inelul talisman recomandat care ii protejeaza si le aduce noroc este un inel de aur alb pus pe degetul aratator al miinii stingi.

Scorpion:inelul talisman aducator de noroc si protectie este un inel de argint purtat pedegetul  inelar al miinii stingi.

Sagetator:inelul talisman recomandat este din aur alb purtat pe degetul aratator al miinii drepte s-au stingi.

Capricorn:inelul talisman protector este un inel de platina purtat pe degetul mijlociu al miinii drepte s-au stingi.

Varsator:inelul talisman protector si aducator de noroc este din argint pus pe degetul mijlociu al miinii stingi iar in zilele pare pe acelasi deget mijlociu dar al miinii drepte.

Pesti:inelul talisman aducator de noroc si protector este un inel de platina pus pe degetul inelar s-au mijlociu al miinii drepte.

Dragii mei daca doriti sa va faceti o imagine mai detaliata si mai clara referitoare la influentele Astrale din Horoscopul dumneavoastra personal pe diverse domenii  puteti apela cind doriti la o consiliere Astrologica pe pagina www.astre-opal.ro  

bine ati venit la www.astrologalivia.webs.com

Bunul Dumnezeu sa va protejeze si sa va faca parte de mult noroc in viata.

 SC.ASTRE OPAL MLT SUN S.R.L.     PAGINA NOUA WWW.ASTRE-OPAL.RO

EMAIL DE CONTACT:       astreopal@yahoo.com